معاون فناوریهای نوین بانک مرکزی گفت: به دلیل اینکه هیچ نظارت خاصی بر روی صرافیهای رمزارزی وجود ندارد، ما امنیت این صرافیها را نه تأیید و نه رد میکنیم.
موضوع امنیت داراییهای ارز دیجیتال در حال حاضر اهمیت زیادی پیدا کرده است. با افزایش محبوبیت و استفاده و همچنین سرمایهگذاری در ارزهای دیجیتال، تهدیدات در این حوزه نیز افزایش پیدا کرده و خبرهایی هم مبنی بر هک برخی از صرافیهای بینالمللی ارز دیجیتال که ایرانیها در آن سرمایهگذاری کردهاند، منتشر شده است.
طبق گزارش رویترز سرقت ارزهای دیجیتال در سال ۲۰۲۳ حدود ۱.۷ میلیارد دلار بوده است.
در ایران نیز چند وقت پیش خبرهایی مبنی بر هک یکی از صرافیهای رمزارزی منتشر شد که البته این صرافی ضمن رد موضوع هک، اعلام کرد که بخشی از اطلاعات در دسترس هکرها با اطلاعات کاربران این صرافی مشترک است.
نوشآفرین مومن واقفی، معاون فناوریهای نوین بانک مرکزی در گفتوگو با خبرنگار فارس در خصوص امنیت صرافیهای رمزارزی در ایران اظهار داشت: در حال حاضر به دلیل اینکه هیچ نظارت خاصی بر روی صرافیهای رمزارزی وجود ندارد، ما امنیت این صرافیها را نه تأیید و نه رد میکنیم.
وی درباره ریسک در این بازار نیز بیان کرد: بازار رمزارز ریسک قیمت و مسدود شدن دارایی را همیشه داشته و خواهد داشت. مردم هم با ریسک خودشان در این بازار فعالیت میکنند.
مومن واقفی افزود: قطعاً شرکتهای بزرگ اعتبار دارند ولی در حال حاضر هیچ نهادی در کشور چهارچوبی برای اینکه ریسک آنها را پوشش دهد، ندارد. در آینده نیز با توجه به چارچوبهای طراحی شده باید ببینیم چه ریسکهایی پوشش داده میشود که قطعا همه ریسکها را شامل نمیشود. https://safireeghtesad.ir/vdcd.s0f2yt0x9a26y.html